Matchprotokoll och spelschema kan man hämta hos Svenska Bordtennisförbundet . Under en match är det smidigt med ett domarprotokoll för bara den matchen. Jag har gjort en fil med 14 domarprotokoll till matchprotokollet för 4-mannalag. Nedan finner du också ett matchprotokoll där hemmalagets data kan skrivas i före matchen med hjälp av datorn.

När man skriver ut filen blir det 5 sidor med 3 protokoll på varje sida. Med en sax klipper man lätt så att det blir 14 domarprotokoll (och ett reservprotokoll). Man kan hämta 2 filer enligt nedan. De finns på samma plats . Klicka bara på domarprotokoll eller matchprotokoll så laddas filen ned. De 2 filerna är:

  1. En Excel 2013-fil med domarprotokoll som man kan skriva ut och sedan klippa till 14 domarprotokoll så som nämns ovan. Den kan innehålla namn för hemmalagets spelare. Namnen kan snabbt bytas ut i Excel före utskrift. F n är filen tom på namn.
  2. Från Sune Lindqvist i MK Veteranen har jag fått en Excelfil med ett matchprotokoll för 4-mannalag . Man kan snabbt ersätta allt som behövs med Sök och Ersätt. Om man inte vill ange dubbelspelarna i förväg så ersätter man dessa med tomt utrymme. F n är också denna fil tom på namn.

Om man inte har Excel så kan man t. ex. skaffa gratisprogrammet WPS Office Home Gratis