Nedan följer en kort information om den här platsen.

Länkarna på den här platsen har jag från början gjort för att jag själv skulle kunna hitta information om olika slag när det gäller bordtennis. 

Jag spelar sedan några år själv i veteranserierna i Småland. Ibland träffar jag olika personer som inte alltid kan hitta olika typer av information. Istället för att spara länkarna som egna bokmärken så delar jag kan därför istället med mig. Men jag har vana vid att jobba med Joomlaplatser så har jag nu flyttat informationen till en Joomlaplats istället för i en enkel länklista som jag började med. Länkarna är ofta allmänna för alla som är intresserade av bordtennis men exemplen har jag ofta förstått från serierna i Småland. En komplettering med egna texter pågår till det som från början enbart var länkar.

Om du är intresserad av att lära dig lite om bordtennis och om hur man kan spela så besök gärna artikeln om utbildningsfilmer mm .

Om du använder webbläsaren Google Chrome så kan du när det gäller att använda flertalet sidor automatiskt få en hyfsad översättning till svenska.

Som nostalgi visa ett bildgalleri med några bilder från förr.